Ajankohtaista

ILMOITTAUDU JÄSENEKSI JA PALVELUNTUOTTAJAKSI LOMAKKEIDEN LÄHETTÄMINEN EI ONNISTU TOISTAISEKSI

Jäseneksi voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostitse ilmoittaudu jäseneksi lomakkeessa pyydetyt tiedot yhdistyksen jäsensihteerille, jasenasiat@vspy.fi.

Palvelurekisterin tietojen päivityksellä ei ole tässä tilanteessa kiirettä. Jos haluat kuitenkin tehdä sen nyt, voit lähettää päivitettävät tiedot sähköpostitse suoraan tiedottajalle, tiedotus@vspy.fi.

PIKKUJOULU

Yhdistyksen syyskokous ja pikkujoulu pidetään perjantaina 23.11. klo 19 al-kaen Gillesgårdenilla, os. Aurakatu 1 G, Turku. Kokouksessa käsitellään sääntö-määräiset asiat, mm. nimetään johtokunta vuodelle 2019. Siihen toivotaan mukaan jälleen uusi jäseniä. Kokouksen jälkeen on tarjolla pientä syötävää ja viiniä. Ohjel-massa on jotain perinteistä ja jotain uutta ja tietenkin jotain punaista – salaperäis-tä kuten joulutunnelmaan kuuluukin. Sen verran voi kuitenkin paljastaa, että yhdis-tyksemme tilaisuuksissa ennenkin musisoinnilla meitä ilahduttanut Kimmo Häärä on lupautunut ottamaan kitaran mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostitse yhdistyksen sihteeri Nina Kauppiselle, os. sihtee-ri@vspy.fi. Omavastuuosuus, tällä kertaa vain 10 €, tulee maksaa 15.11. mennes-sä yhdistyksen tilille NORDEA FI30 1590 3000 1586 24, viite 279239, lisäksi viestiosaan oma nimesi (jos nettipankkisi hyväksyy sen).

LOUNASTREFFIT JOKA KUUKAUDEN VIIMEINEN PERJANTAI

Perheterapeuttien lounastreffit jatkuvat joka kuukauden viimeinen perjantai klo 12, seuraavan kerran 2.11. ravintola Paninissa, os. Linnankatu 3. Tervetuloa kaikki! Yhdistyksen jäsenillä on facebook-ryhmässä, jossa voit osallistua näitä lounastreffe-jä ja muita tapahtumia koskevaan viestittelyyn. Ryhmään pääsee mukaan laittamalla viestin face-sivuista vastaavalle Aleksi Jalavalle, aleksi.jalava@metodi.fi, tai jollekin muulle ryhmän jäsenelle.