Koulutukset

PERHETERAPIAKONGRESSI 21.–23.3.2019

Seuraava eli järjestyksessä kuudes Suomalainen Perheterapiakongressi järjestetään 21.–23.3.2019 Helsingissä Finlandia-talolla. Järjestelyistä vastaa Etelä-Suomen Perheterapiayhdistys yhdessä Suomen perheterapiayhdistyksen kanssa.

Kongressin otsikko on Eläköön Perhe. Tarkoituksena on kiinnittää huomiota tänä individualismin aikana yhteiskunnan toimivuuden ja jatkuvuuden kannalta tärkeimmälle yksikölle, perheelle. Perheen kanssa jaetaan ilot ja surut. Perheeltä saa tukea ja yhdessäolo perheen kanssa voimaannuttaa. Perheitä auttamalla ja tukemalla taloudellisesti turvataan yhteiskunnan tulevaisuutta. Me perheterapeutit olemme perheyhteisön olemassaolon ja auttamisen puolestapuhujia. Tällä teemalla kokoonnumme siis ensi vuoden maaliskuussa. Kongressin teemalla julistamme myös perheterapian tärkeyttä tulevaisuudessakin.

Kongressin ohjelmaa tehdään parhaillaan ja pääpuhujat julkaistaan vielä kevään aikana. Nyt on kuitenkin aika laittaa kongressipäivät ensi vuoden kalenteriin. Jokainen perheterapeutti voi myös miettiä, mitä työstään haluaisi jakaa kollegojen kanssa omassa workshopissaan kongressissa.

Eläköön Perhe!