Koulutukset

HENGITYKSEN KÄYTTÖ TYÖVÄLINEENÄ

Koulutuspäivän aikana tutustutaan psykofyysiseen hengitysterapiaan sekä hengityksen käyttöön työvälineenä perheiden kanssa tehtävässä työssä. Päivä sisältää luennon ja kokemuksellista, kehollista harjoittelua. Lisäksi osallistujat saavat ennen koulutuspäivää ennakkotehtävän ja ennakkoluettavaa aiheesta.

Aika: torstai 25.1.2018 klo 9.00 – 15.30

Missä: Lounatuulet yhteisötalo / Saarni-koulutustila, Läntinen Pitkäkatu 33, Turku

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu kaikille perheiden kanssa työskenteleville, psykoterapeuttista työtä tekeville ja muille asiasta kiinnostuneille.

Kouluttaja: Minna Martin, psykologi, psykoterapeutti VET

Hinta: Koulutuksen hinta on 120 €, Varsinais-Suomen perheterapiayhdistyksen jäsenille 90 € (hinnat sis. alv 24 %), maksu ennen koulutuksen alkua Varsinais-Suomen perheterapiayhdistyksen tilille NORDEA FI30 1590 3000 1586 24, viite 279190, lisäksi viestiosaan oma nimesi (jos nettipankkisi hyväksyy sen). Hinta sisältää kahvit, lounas omakustanteinen.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
Ilmoittautumiset 10.1.2018 mennessä sähköpostilla Varsinais-Suomen perheterapiayhdistyksen sihteerille Nina Kauppiselle os., sihteeri@vspy.fi. Laita viestiin nimi, ammatti, työnantaja/työpaikka sekä laskutusosoite, jos tarvitsen laskun. Koulutus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Minna Martinilla on laaja kokemus psykofyysisestä työstä sekä yksilöpotilaiden että terapia- ja koulutusryhmien parissa. 2015 Suomen psykologiliitto valitsi hänet vuoden psykologiksi. Hän kirjoittanut teokset Hengitys virtaa (2016) ja Saa jännittää (2017). Kirjoja on mahdollista ostaa koulutuksessa. Lisätietoja: https://hengittavamieli.fi/minna-martin/.

Ohjeita osallistujille: Koulutus tapahtuu pitkälti lattiatasolla. Jotta olosi on mahdollisimman mukava, tuo mukanasi jooga-alusta tai vastaava, mielellään kaksi kevyttä peittoa, pieni tyyny, lämpimät vaatteet ja villasukat.